Samstag, 29. November 2014

Cherry Muffin

You Need:
1 tbsp Oil
250 g Flour
1 tbsp baking powder
3 tbsp butter
2 tbsp powdered Sugar
1 Egg
200 ml Milk
1 tbsp Rum
300 g cored cherries, chopped
 
1. Blend the flour and baking powder together.
2. In another bowl you blend Butter and Sugar together, add the milk, an Egg, cherries and Rum.
3. Then add the first mixture (Flour & Baking Powder) to the second and stir everything together.
4. Bake: 20-25 Minutes; 200° C
 
Frosting:
70 g powdered sugar
70 g cream cheese
70 g butter
 
Stir everything together.
 
Du brauchst:
1 EL Öl
250 g Mehl
1 EL Backpulver
3 EL Butter
2 EL Staubzucker
1 Ei
200 ml Milch
1 EL Rum
300 g entkernte Kirschen, gehackt
 
1. Mehl und Backpulver vermengen.
2. In einer zweiten Schüssel Butter und Zucker verrühren. Milch, Ei, Kirschen und Rum dazugeben.
3. Dann verrührt man die erste Mischung (Mehl & Backpulver) mit der zweiten.
4. 20-25 Minuten bei 200 °C backen

Frosting:
70 g Staubzucker
70 g Frischkäse
70 g Butter

Verrühre alles miteinander.
 
Best Friends recipe

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen